De beste traplift voor de beste prijs

Vraag nu tot 3 vrijblijvende offertes aan via Trapliftkiezer en bespaar tot 30% op uw traplift!

Traplift prijzen; Houd hier rekening mee

Traplift prijs

Veel mensen denken dat de prijs van een traplift erg hoog is. Dit is echter niet altijd het geval. De prijzen van trapliften zijn de laatste jaren zelfs gedaald dankzij innovaties in productie. Zo wordt er tijdens de productie bijvoorbeeld meer gebruik gemaakt van robots en machines die door computers aangestuurd worden. Op één aspect van onze traplift zullen onze leveranciers nooit bezuinigen, dat is de kwaliteit.

De vorm van uw trap bepaalt veel

De prijs van een traplift hangt verder van veel factoren af. Zo is bijna elke trap anders. Daarnaast heeft elke gebruiker eigen wensen of behoeften. Hierdoor komt er veel maatwerk bij kijken. Een van de belangrijkste factoren voor de prijs is de vorm van de trap. Dankzij zijn eenvoudige vorm is een traplift voor een rechte trap goedkoper dan voor een trap met een of meerdere bochten.

Vergeet de extra functies niet

Daarnaast bepalen de extra opties van de traplift ook de prijs. Zo kost een automatisch opklapbare voetenplank meer dan een handmatige. Een stoel die automatisch gedraaid kan worden bij het op- of afstappen zorgt ook voor een meerprijs.

Gemiddelde besparing via Trapliftkiezer:

Rechte trap

1250

gem. besparing

Trap met 1 bocht

2120

gem. besparing

Trap met 2 bochten

2560

gem. besparing

Prijs traplift voor een rechte trap

Heeft u een rechte trap dan is een traplift “relatief goedkoop”. De rail hoeft niet op maat gebogen te worden, alleen op lengte ingekort. Hierdoor kan een rechte traplift in grotere series geproduceerd worden. Ook de installatie is eenvoudiger. Dit alles maakt een rechte traplift goedkoper.

 • Bespaar gemiddeld € 1250 via trapliftkiezer

Prijs traplift met 1 bocht

In Nederland zijn veel huizen voorzien van een trap met één bocht. In een beperkte ruimte is dit vaak de efficiëntste manier om een trap te plaatsen. Bijna elke trap met bocht is wel anders. Hierdoor is een traplift dus maatwerk en is de prijs hoger dan van een rechte traplift.

 • Bespaar gemiddeld € 2120 via trapliftkiezer
Traplift met 2 bochten

Wat kost een traplift met 2 bochten?

Veel woningbezitters in Nederland denken dat zij een wenteltrap in huis hebben. In de praktijk blijkt echter vaak dat dit een trap met 2 bochten is. Op zo’n trap kan hetzelfde soort lift als op een trap met 1 bocht geïnstalleerd worden. Het verschil is dat er in de rail een extra bocht gebogen moet worden.

 • Bespaar gemiddeld € 2560 via trapliftkiezer

Extra opties

Wenst u extra opties zoals een automatische voetenplank, luxe bekleding van de stoel of bijvoorbeeld een rail in een unieke kleur? Dan kan de prijs ook boven de 10.000 Euro uitkomen.

De beste traplift voor de beste prijs

Vraag nu tot 3 vrijblijvende offertes aan via Trapliftkiezer en bespaar tot 30% op uw traplift!

Wat kost een traplift?

Traplift kosten

De kosten van een traplift bestaan voornamelijk uit de aanschafprijs van de lift. Na deze eenmalige investering heeft u te maken met energiekosten. Deze bedragen hooguit 10 Euro per jaar. Voor jaarlijks onderhoud moet u rekening houden met ongeveer 150 Euro. Vaak kunt u bij de aanschaf van uw traplift een onderhoudscontract (meestal voor de duur van vijf jaar) afsluiten. Hiermee kunt u een aanzienlijk voordeel behalen. Bovendien heeft u geen jaarlijks terugkerende kosten meer.

Prijzen trapliften vergelijken

Zoals gezegd lopen de prijzen van trapliften behoorlijk uiteen, onder andere vanwege de vorm van de trap. Maar de verschillende leveranciers van trapliften hanteren natuurlijk ook uiteenlopende prijzen. Wij begrijpen dat u hierbij al snel het overzicht kan verliezen. Daarom helpen wij u graag de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken en de juiste traplift leverancier te kiezen. Via onze website vraagt u meerdere vrijblijvende offertes tegelijk aan. Daarna kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken.

Over Trapliftkiezer.nl

Klantenbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:

9.2/10

De beste traplift voor de beste prijs

Trapliftkiezer.nl vergelijkt voor u alle aanbieders van trapliften en selecteert de beste aanbieder op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs.

Op deze manier vindt u via ons de beste traplift voor de beste prijs.

 • Offerte binnen 48 uur
 • tot 30% besparen
 • Betrouwbare leveranciers
Meer over Trapliftkiezer

Een gebruikte traplift als alternatief

Er zijn bedrijven die niet alleen nieuwe trapliften aanbieden maar ook gebruikte trapliften. Deze tweedehands trapliften zijn in aanschaf goedkoper dan een nieuwe traplift. Let er echter wel goed op dat de rail goed op uw trap past. Let er ook op dat de motor en stoel gereviseerd zijn en voorzien van een goede garantie, anders kunt u alsnog tegen hoge onderhoudskosten aanlopen. Laat u goed adviseren over de eventuele nadelen van een tweedehands traplift.

Wat klanten zeggen

Geweldig! Dankzij Trapliftkiezer.nl heb ik nu een perfecte traplift voor een betaalbare prijs.

Daniel TanRoosendaal

Het contact met Trapliftkiezer.nl verliep heel prettig. En supersnel een scherpe offerte in huis.

Agatha de BoerSchagen

Duidelijk informatie en prettige communicatie. Ook werd de traplift snel geleverd!

Marieke SchipperZwolle

Meer weten? Wij bellen u graag terug.

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 • Wij verwerken uw gegevens in overeenstemming met AVG zoals u kunt lezen in ons Privacy statement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bespaar nu tot 30% op uw traplift!

Bekijk de voordelen
 • De beste traplift voor de beste prijs
 • Onafhankelijk advies
 • Snel resultaat